nl fr

historiek

Delta Thermic is opgericht in 1994 door de familie Douin, die voorheen reeds één van de grootste HVAC (Heating Ventilation Airconditioning) bedrijven op de Belgisch-Luxemburgse markt beheerden.

In 1994 en 1995 werden de zetels Delta Antwerpen en Delta Luxemburg opgericht. In 2003 werd de zetel Delta Henegouwen opgericht. Deze zorgt voor een geografisch optimale aanwezigheid in België en Luxemburg. De 4 zetels zijn technisch en commercieel volledig autonoom, waardoor wij een directe band met onze regionale klanten ontwikkelen. Iedere zetel van de Delta Group heeft 70 à 80 medewerkers in dienst.

De groei van de onderneming is grotendeels te danken aan onze permanente aandacht voor het continu verbeteren van efficiëntie en kwaliteit. In 20 jaar tijd is Delta Thermic er dan ook in geslaagd uit te groeien tot één van de sterkste en krachtigste spelers in de bouwsektor. Dit resulteerde eind 2006 in het behalen van de klasse 8 in de categorieën D18 en D17 (verwarming & ventilatie) en klasse 7 in de categorie D16 (sanitair).

Het VCA certificaat dat werd behaald begin 2003, verzekert de veiligheid op onze werven. In 2010 is Delta Group overgegaan tot de aankoop van Danneels, gespecialiseerd in sanitaire installaties en medische gassen, en van Geltech, specialist in industriële en commerciële koelingsystemen.

Delta Group kan momenteel een zakencijfer van meer dan 50 miljoen euro per jaar voorleggen en kan rekenen op meer dan 320 medewerkers. Wij geloven dat een progressie als deze geen toeval is en wij volharden daarom in de gevolgde strategie, die ons zonder twijfel zal leiden naar onze essentiële objectieven, meer bepaald :

  • het bouwen van kwalitatieve installaties 
  • een goede service bieden aan onze klanten
  • het blijven uitbouwen van een efficiënte organisatie.