nl fr

home

Delta Thermic is actief in de installatie van speciale technieken in de bouwsector en is in die hoedanigheid in staat grote en complexe projecten te bouwen en te ontwerpen.

In deze context is Delta Thermic actief in het bouwen van centrale verwarmingssystemen, ventilatie, airconditioning (HVAC) en algemene koelsystemen.

RWA en piping installatie kennen ook geen geheimen voor ons.

Nieuwere technieken als BEO-velden, betonkernactivering, warmtekrachtkoppeling, zon- en windenergie behoren tevens tot ons domein, evenals sanitaire installaties en waterbehandelingssystemen.

Delta Thermic profileert zich op de markt van hoogtechnologische projecten.

Om deze projecten succesvol te kunnen uitvoeren, is de verhouding ingenieurs en technici ten opzichte van arbeiders hoog.

Omdat Delta Thermic de kwaliteit van zijn medewerkers hoog in het vaandel draagt, worden deze permanent opgeleid en onderricht in de modernste technieken. Wij geloven dat deze investering de kwaliteit van onze studies en de uitvoering van onze projecten absoluut ten goede komt.

Samen met onze technische nieuwsgierigheid en beroepsfierheid, zijn wij ervan overtuigd dat wij de meest innoverende projecten tot een goed einde kunnen brengen.